<< Gå tillbaka

Ny Teknik

Vi väljer teknik för framtiden. Vi satsar mycket på det miljövänliga valen med fokus på energibesparing. Därför väljer vi ny teknik så vi tillsammans kan minska och göra vår resursåtgång mer grön.

Från enkla åtgärder som att byta till LED till att installera solceller och laddstationer förbättrar vi oddsen för framtiden.

Rakt ovanför ditt huvud finns en fantastisk energikälla – solen. Ren, tyst, miljövänlig och oändlig. Och gratis. För alla. Vi installerar solceller och har genom Elkedjan ett nära samarbete med GermanSolar och Kraftpojkarna. Vi hjälper till från början till slut med att planera, söka bidrag, installera och driftsätta. Allt för att du ska känna dig trygg. Samtliga solpaneler och växelriktare är både certifierade samt har produkt och funktionsgarantier.  

Utvecklingen inom solenergin går ständigt framåt och det finns idag även batterier som lagrar ström från solpanelerna och sedan kan användas som strömförsörjning under exempelvis natten och morgonen. 

Elen är här för att ta över efter de smutsiga fossila bränslena som dominerat. Allt fler elbilar finns idag på marknaden och därmed blir behovet av elbilsladdning större. Vi säljer och installerar laddboxar samt laddstolpar så du kan ladda på ett säkert sätt. Vi samarbetar med Garo och Charge Amps
Vi har även ett samarbete genom Elkedjan med Holmgrens bil.

Läs mer om elbilsladdning i foldern nedan;
http://ipaper.ipapercms.dk/Elon/elkedjan-teknik/elbilsladdning/

EN FRAMTID
Jordens resurser är begränsade och det är viktigt att använda de som finns så klokt som möjligt.

FÖRÄNDRING
Visste du att en fastighet, butik, bensinstation, bostadsrättsförening och industrier mm.
kan spara många procent i energiförbrukning genom enkla förändringar.

*EKO ANALYS
En EKO analys visar var man kan sätta in åtgärder.
Resultatet får ni som analys och förslag på förändringar.

*EnergiKontroll

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå